Užsiaugink sparnus- įkvėpimas…

Užsiaugink sparnus- įkvėpimas…

Knygos AIŠKIAREGĖ autorė Elė Soul vykdo vieną ypatingą Misiją.. – tai visų, siekiančių atrasti tikrąjį savo kelią, savo užduotis, savo gyvenimą ir vietą jame, – įkvėpimas. Pačios svarbiausios žinios, kurias mums dovanoja gyvenimas, tai suvokimas apie tai kas esame, kur judame ir ko siekiame..

Įkvėpimas – lyg vandens gurkšnis ištroškus. Be jo negali judėti pirmyn, palieki darbus ir žemyn nuleidi rankas bei žvilgsnį. Kaip tuomet pamatysi savo kelrodę Žvaigždę? Kaip ja seksi? Kas tau švies tamsoje..?

Elė Soul

Knygos AIŠKIAREGĖ įkvėpimas – Užsiaugink Sparnus…

Kai blaškomas gyvenimo būties vėjų nuleisi rankas, svarbu išlaikyk tiesų žvilgsnį, nukreiptą ten, kur nori būti, ką svajoji pasiekti ir kas tave įkvepia. Tada užsiauginsi sparnus…
Elė Soul
🎯
https://aiskiarege.lt/

Knygos AIŠKIAREGĖ jau netrukus ieškokite knygynuose ir internetinėse knygų parduotuvėse. Patogiausia knygą įsigyti čia, ypač jeigu jums aktualu gauti romaną su autorės autografu – Skyrelis ĮSIGYK KNYGĄ… https://aiskiarege.lt/isigyk-knyga/

Sekite mūsų naujienas, užsiprenumeruokite Naujienlaiškį- tegul svarbiausios Naujienos pasieks jus laiku… Naujienlaiškio prenumeratą rasite dešiniame viršutiniame šio puslapio kampe. Nepamirškite to padaryti ir sužinokite viską pirmieji..

Aiškiaregė dalijasi savo žiniomis. Gauk savo žinią..!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *